Mand finder kæmpe edderkop i sit skur - og prikker til den

22/08/2014 16:46

Peter Mathiasen

Nyheder
Det kommer nok ikke som en overraskelse for mange, at der både er kryb og kravl i de fleste skure og garager. Men det er nok de færreste, der vil forsøge at lokke de langbenede insekter frem for at kigge på dem. Det er ikke desto mindre hvad YouTube-brugeren 'angryrhyno' valgte at gøre, da han kom ud i sit skur forleden. Læs også: Kvinde redder dødeligt såret koala med mund til mund Med et langt strå forsøgte han at lokke edderkoppen frem fra sit skjul ved at lave små bevægelser i spindet, så edderkoppen skulle tro, at aftensmaden var sikret. - Jeg strøg forsigtigt spindet for at få hende til at komme ud, så jeg kunne filme hende og lægge videoen op på en Facebook-side med natur-indhold. Det var ikke meningen at gøre den fortræd, skriver 'angryrhyno' på sin Facebook-profil. Edderkoppen er af arten Segestria florentina - og ja, det er hugtænder. Se videoen hér:

Mest læste i dag

Det kommer nok ikke som en overraskelse for mange, at der både er kryb og kravl i de fleste skure og garager.

Men det er nok de færreste, der vil forsøge at lokke de langbenede insekter frem for at kigge på dem.

Det er ikke desto mindre hvad YouTube-brugeren 'angryrhyno' valgte at gøre, da han kom ud i sit skur forleden.

Læs også: Kvinde redder dødeligt såret koala med mund til mund

Med et langt strå forsøgte han at lokke edderkoppen frem fra sit skjul ved at lave små bevægelser i spindet, så edderkoppen skulle tro, at aftensmaden var sikret.

- Jeg strøg forsigtigt spindet for at få hende til at komme ud, så jeg kunne filme hende og lægge videoen op på en Facebook-side med natur-indhold. Det var ikke meningen at gøre den fortræd, skriver 'angryrhyno' på sin Facebook-profil.

Edderkoppen er af arten Segestria florentina - og ja, det er hugtænder.

Se videoen hér: