Mand forbereder sig til ironman i et helt år, men sover over sig på den store dag

Jody George fra Othery i Storbritannien trænede i et helt år, ville gennemføre et triathlon for velgørenhed og skaffede både donationer og sponsorer og skrev om sin udmarvende træning på Facebook til stor glæde for både venner og familie, men træningen var nok lidt for udmattende. Ihvertfald missede Jody løbet, da han sov over sig, skriver Daily Mail.

- Jeg var helt i chok, da jeg fandt ud af det. Jeg gik nedenunder og lavede en kop te og sagde til min forlovede: Det var det, jeg når ikke løbet i dag, siger han, og uddyber, at kæresten bandede og svovlede, mens han selv var i chok i flere dage.

- Og jeg er stadig sur på mig selv over det. Jeg blev nødt til at undskylde over for alle mine sponsorer og mine venner og familie, der ville heppe på mig.

For ikke at skuffe dem alt for meget, fandt Jody et andet triathlon-løb i Storbritannien, som han gennemførte i weekenden i en tid omkring 14 timer.

Donationerne til velgørenhed fik Jody også lov at beholde. Samlet fik han skrabet omkring 10.000 kroner ind til syge børn.

 

Dagens Gossip