Mand gik amok med næver og jernrør

Fyns Politi forklarer, at den voldelige opførsel startede med, at en 20-årig mand kom kørende på vej hjem til Bogense ad en landevej. Her ser han en bil, der slingrer på vejen og kører meget langsomt. Den 20-årige overhaler bilen, som så pludselig begynder at følge efter den 20-årige.

Det endte med, at de to biler kørte ind på en parkeringsplads på Adelgade i Bogense, hvor den 20-årige blev antastet af føreren af den anden bil.

»Føreren slår manden i hovedet med knytnæve og smadrer også en flaske i hovedet på ham,« siger Kenneth Taanquist, vagtchef hos Fyns Politi, om episoden der fandt sted lidt efter klokken 2.

Den 20-årige søgte derefter hen mod et forsamlingshus i nærheden, hvor der var en fest, og hvor en 20-årig kvinde kom den 20-årige mand til hjælp.

Det endte med, at kvinden får flere lussinger i hovedet af gerningsmanden, der derefter gik tilbage til parkeringspladsen, hvor han sammen med en passager fra sin egen bil tog den 20-åriges bil og kørte rundt i byen i cirka ti minutter, forklarer Kenneth Taanquist.

Da bilen vendte tilbage var flere fra festen i forsamlingshuset kommet til. Her valgte gerningsmanden så at hente et jernrør i sin bil, som han blandt andet angreb to mænd på henholdsvis 45 og 47 år med.

»Han smadrer først forruden på den 20-årigs bil og banker en mand med jernrøret, som får smadret en tand. En fjerde mand får slag med knytnæverne,« siger Kenneth Taanquist.

Manden forsvandt derefter fra stedet i sin bil. Ifølge politiet har man en stærk mistanke om, hvem der står bag, hvilket drejer sig om en 28-årig mand fra lokalområdet. Politiet er nu ved at lede efter manden, som kan se frem til sigtelser for to gange kvalificeret vold, to almindelige voldsigtelser, brugstyveri og hærværk.

 

Dagens Gossip