Mand med motorsav kvast ihjel under træ ved Holbæk

En 39-årig mand har mistet livet i et skovområde vest for Holbæk, hvor han onsdag forsøgte at fælde et træ med en motorsav og fik den faldende træstamme ned over kroppen og mistede livet.

Manden - som beskrives som en rutineret skovhugger uden dog at være dediceret træarbejder - blev fundet død i skoven ved 18-tiden onsdag aften af sin far, som var blevet urolig over, at sønnen ikke tog telefonen og derfor tog ud for at finde ham.

Det faldende træ var mange meter højt - politiet anslår det umiddelbart til omkring otte-ti meter - og én meter i diameter. Den nu afdøde mand fik tilsyneladende træstammen ned over brystkassen.

Det lader til, at ulykken skete, fordi stammen flækkede, da manden havde lavet et kilesnit og begyndte at save gennem træet, som pludseligt faldt ned over ham.

Arbejdstilsynet skal nu undersøge dødsulykken nærmere for med sikkerhed at fastslå, hvad der skete, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip