Mand og kvinde bryder ind i Toys’R’Us i Gentofte, og stjæler… én dukke

Det tog en dramatisk drejning, da to gerningsmænd, en mand og en kvinde, her til eftermiddag, begik røveri mod Toys’R’Us-legetøjsforretningen på Nybrovej i Gentofte.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

Muligvis ville manden og kvinden blot skaffe en julegave til et barn, for de kom kun af sted med en dukke af mærket “Cayla” til en værdi af 799 kroner samt en kasse med endnu ukendt indhold.

Tyveriet udviklede sig til et røveri, da manden, som beskrives som værende mellem 30 og 40 år, og kvinden på omkring 30 år, løb fra stedet med kosterne, påkørte to af forretningens medarbejdere. De to ansatte havde forsøgt at få dem til at standse køretøjet på parkeringspladsen foran butikken.

Politiet beskriver de to gerningsmænd sådan her:

- Mand, Mellemøstlig af udseende, 30-40 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Kronraget / skaldet, Hårlængde: Skaldet, Talte: Dansk, Iført: Mørk jakke, mørke bukser, sorte sko med hvid sål.

- Kvinde, 30 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Langt, Talte: Dansk, Iført: Mørk jakke, halvlang, med pelskrave, mørke bukser, mørke sko.

 

Dagens Gossip