Mand opdager, at han har lavet lort forkert hele livet

En flov, men meget ærlig, mand har delt historien om sit livs mest besynderlige åbenbaring, på Reddit.

Manden fortæller åbent om, hvordan han var ude for at købe et nyt toilet, fordi det gamle var gået i stykker.

Med et stort grin spurgte toiletsælgeren manden, som på Reddit kalder sig selv ‘Jaydogsmith’, om han så ikke ville have ét, hvor toiletsædet automatisk slår ned, så han kunne blive fri for at høre på sin kones brok.

- Så jeg ‘jokede’ tilbage, og sagde, at hvis jeg ikke havde en kone, kunne jeg jo have sparet penge og slet ikke købt et toiletsæde, og så skulle jeg aldrig høre kvinder brokke sig over sædet igen.

Og her stoppede vittighederne mellem de to mænd. For sælgeren sendte ham pludselig et undrende blik, og spurgte:

- Men hvad så, når du skal skide?”

Hvortil den stakkels Reddit-bruger svarede, at han jo var en mand, og derfor aldrig slår sædet ned, fordi han jo bare sidder på toiletkanten, når han skal mere end tisse.

Og lige i dette øjeblik gik det op for den arme toiletshopper, at han gennem et helt liv havde formået at misforstå konceptet ‘at lave lort på toilettet.'

Han gik derfra uden et toilet, men med hovedet helt rødt af flovhed.

Historien har han delt på Reddit, fordi han håber, han vil opdage, at han ikke er alene med sin helt forkerte forståelse af brugen af et toilet.

Hans oplæg har på tre dage fået over 500 undrende kommentarer

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip