Mand prøver at dræbe edderkop, men ender med et langt større problem

16/07/2014 21:43

Ninna Andreasen

Nyheder
Det er endnu ikke sikkert, om det lykkedes en mand fra Seattle at slå en edderkop ihjel. Klart står det dog, at det lykkedes ham at sætte ild til sit hus i processen. Ifølge Time tog en han nemlig det engelske udtryk “Kill it with fire” en smule for bogstaveligt. Læs også: Mirakuløs landing: 96-årig kvinde faldt ned fra sin altan Han fik øje på den otte-benede, ubudne gæst i sit bryggers tirsdag aften lokal tid og gik med det samme efter at myrde den med en lighter og spray-maling. Brandvæsenet ankom og fik slukket branden, men ilden havde allerede lavet stor skade på huset. Læs også: Mand forsøger at anmelde deodorant - men det går hurtigt galt Det vil koste omkring 40.000 dollars - cirka 220.000 kroner - at reparere huset og yderligere 20.000 dollars at erstatte inventaret. Og edderkoppen? Ingen kan be- eller afkræfte, om den overhovedet døde i branden.

Mest læste i dag

Det er endnu ikke sikkert, om det lykkedes en mand fra Seattle at slå en edderkop ihjel.

Klart står det dog, at det lykkedes ham at sætte ild til sit hus i processen.

Ifølge Time tog en han nemlig det engelske udtryk “Kill it with fire” en smule for bogstaveligt.

Læs også: Mirakuløs landing: 96-årig kvinde faldt ned fra sin altan

Han fik øje på den otte-benede, ubudne gæst i sit bryggers tirsdag aften lokal tid og gik med det samme efter at myrde den med en lighter og spray-maling.

Brandvæsenet ankom og fik slukket branden, men ilden havde allerede lavet stor skade på huset.

Læs også: Mand forsøger at anmelde deodorant - men det går hurtigt galt

Det vil koste omkring 40.000 dollars - cirka 220.000 kroner - at reparere huset og yderligere 20.000 dollars at erstatte inventaret.

Og edderkoppen? Ingen kan be- eller afkræfte, om den overhovedet døde i branden.