Mand sender kone liste over de gange, hun nægtede ham sex - med forklaring

En mand følte sig ikke helt tilfreds med konens utallige afvisninger, hver gang han lagde op til lidt lagengymnastik.

Derfor satte han sig for at skrive hendes undskyldninger ned. Men det vidste konen ingenting om. Det skriver The Daily Dot.

Så en dag, da hun var på vej til lufthavnen, hvor hun skulle på en 10-dages rejse med sit arbejde, sendte han hende listen til hendes arbejdsmail.

Læs også: 10 gode vaner i et lykkeligt parforhold

Kvinden postede et billede af regnearket på hjemmesiden Reddit og skrev følgende:

"I går morges, da jeg sad i en taxa på vej til lufthavnen, sender min mand mig en besked til min arbejdsmail, som er forbundet til min telefon. Han har aldrig gjort sådan før, da vi altid kommunikerer personligt eller via SMS'er. Jeg åbner mailen og ser, at det er en sarkastisk liste, der dybest set siger, at han ikke vil savne mig de 10 dage, hvor jeg er væk. Han har vedhæftet et regneark med alle de gange, han har forsøgt at lægge op til sex siden 1. juni. Ud for datoerne er der en kolonne med mine "undskyldninger" - og her har han skrevet ordrette citater, der fortæller, hvorfor jeg ikke lyst til at have sex på det tidspunkt. Ifølge hans regneark, har vi kun haft sex tre gange i de sidste syv uger ud af 27 "oplæg" på hans side," og fortsætter:

"Dette er en side af ham, som jeg aldrig har set før. Bitter, barnlig og fuld af had."

På siden skriver hun, at hun de seneste 24 timer har forsøgt at få fat i ham, og at hun har grædt sig selv i søvn, fordi han ikke har svaret hende.

Læs også: Se billederne: Så tåkrummende pinlige er danskerne på Tinder

Listen fik Reddit's brugere til at gå amok - men desværre ikke til kvindens fordel, som hun sikkert havde håbet.

Blandt andet skriver en af de mere end 600 brugere, der har kommenteret opslaget:

"Nu ved du, hvordan det føles at være uelsket, efterladt og alene. Jeg håber, det er alt, han forsøger at vise dig, og at han ikke knalder ludere, imens du er væk. Hav sex med din mand!"

Kvinden har fjernet opslaget på hjemmesiden.

Se mandens liste over konens afvisninger hér:

 

Dagens Gossip