Mand sigtet og sigtelse frafaldet igen om overfald på 15-årig pige i Nr. Bjert

Politiet har foretaget en del afhøringer og gennemset videoovervågninger i håbet om, at finde frem til den mand, som torsdag aften i sidste uge overfaldt en 15-årig pige på Degnevænget i Nr. Bjert.

- Vi anholdt i går en mand, som vi sigtede for overfaldet. Men efter endt afhøring viste det sig, at han havde alibiet i orden. Han blev derfor løsladt og sigtelsen frafaldet igen, fortæller Arno Petersen fra lokalpolitiet i Kolding.

Pigen havde torsdag aften været sammen med en veninde til håndboldtræning i Kolding og de blev hentet af venindens far. På Degnevænget i Nr. Bjert, der ligger 25 meter fra pigens bopæl på Bygmarken, blev den 15-årige pige sat af. Veninden og hendes far kørte fra stedet og pigen gik på en sti mod Bygmarken. Her mødte hun en mand, der spurgte om vej. Pigen forklarede manden vej, men pludselig tog han fat om hendes arm to gange og rev hende med ned i et eng-område. Her væltede de begge to rundt. Pigen fik sig sparket fri og løb hjem til sine forældre, hvor der blev ringet til politiet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip