Mand vadede fuld rundt på offentlig vej med en pistol i baglommen

En 39-årig mand fra Holbæk vagte i går eftermiddags bekymring, da han rendte rundt på offentlig vej i nærheden af sit hjem i en træt og nedtrykt sindstilstand. Politiet fulgte op på en henvendelse og fandt ganske rigtigt manden fuld og med en skarpladt pistol i baglommen.

Kommunikationsmedarbejder fra Midt- og Vestsjælland Politi, Martin Bjerregard, siger til Dagens.dk;

- Det var ikke fordi, han legede John Wayne og viste den frem til andre, men det er jo altid bekymrende, når man ser en mand med et håndskydevåben i baglommen.

Udover at være fuld, havde manden efter sigende en række personlige problemer, som kun gjorde bekymringen større. Den 39-årige blev anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen, og politiet sikrede sig udramatisk pistolen, der havde skarpe skud i magasinet.

Det er som sådan ikke ulovligt at have våben på sig på offentlig grund, og manden har desuden våbentilladelse til en del våben. Alligevel undersøger politiet netop nu mandens egendele og våbentilladelser efter en ransagning af mandens hjem i går. På mandens adresse fandt politiet nemlig både knive, luftgeværer, sportspistoler, en riffel og to revolvere og en større mængde ammunition.

Den 39-årige har overnattet i et arresthus og vil tirsdag formiddag kl. 11:30 blive fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Holbæk.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip