Mand varetægtsfængslet for voldtægt på Bornholm

05/10/2013 14:06

BNB

Nyheder
Ifølge avisen er manden blandt andet sigtet for at have taget kvælertag på kvinden, inden han tvang hende med på en køretur i sin bil. Manden blev også sigtet for dødstrusler i forbindelse med voldtægten, som skal have fundet sted 4. oktober. Læs også: Bornholmsk kvinde holdt fanget og voldtaget Den dag brød han ifølge anklageren ind i hendes bolig i Nexø. Han smadrede i den forbindelse et vindue med et oversavet jagtgevær og klippede også telefonledningen over. Han bandt ifølge sigtelsen også hendes fødder sammen og truede med at skyde hende. Motivet har angiveligt været jalousi, fordi kvinden ville afslutte deres forhold. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder Manden nægter ifølge Bornholms Tidende de grove anklager om voldtægt og dødstrusler, men erkender blandt andet at have bundet kvindens fødder sammen. BNB

Mest læste i dag

Ifølge avisen er manden blandt andet sigtet for at have taget kvælertag på kvinden, inden han tvang hende med på en køretur i sin bil.

Manden blev også sigtet for dødstrusler i forbindelse med voldtægten, som skal have fundet sted 4. oktober.

Læs også: Bornholmsk kvinde holdt fanget og voldtaget

Den dag brød han ifølge anklageren ind i hendes bolig i Nexø. Han smadrede i den forbindelse et vindue med et oversavet jagtgevær og klippede også telefonledningen over. Han bandt ifølge sigtelsen også hendes fødder sammen og truede med at skyde hende.

Motivet har angiveligt været jalousi, fordi kvinden ville afslutte deres forhold.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder

Manden nægter ifølge Bornholms Tidende de grove anklager om voldtægt og dødstrusler, men erkender blandt andet at have bundet kvindens fødder sammen.

BNB