Mand vil bruge sin stikkontakt, da noget ækelt stikker hovedet frem

Man har hørt om, hvordan der kan gemme sig alskens kryb og kravl i ens vægge, men det er nok en frygt, som de fleste af os vælger ikke at tænke på.

Men når husstandens skadedyr ligefrem stikker hovederne frem for at hilse på, så kan man blive tunget til at konfronterer selv de klammeste besøgende.

Det var i hvert fald tilfældet, da en amerikansk mand pludselig opdagede en rotte, der stak hovedet ud fra en stikkontakt i hjemmet.

Rotten – af arten kængururotte – havde forsøgt at kravle ud gennem stikkontakten, men viste sig at være for tyk. I stedet endte den med at sidde ubehjælpsomt fast, og så var der ikke andet for, end at manden måtte hjælpe rotten fri.

Heldigvis lader den ufrivillige rotte-redningsmand ikke til at være bange for den slags skadedyr, da han ikke kan lade være med at grine undervejs. Til gengæld er hans kone ikke ligeså begejstret, og man kan da også tydeligt høre hende udbryde et 'Oh my God' undervejs i videoen herunder.

Rottens redningsmand havde ovenikøbet tilstrækkelig sympati med det fangede dyr til at slippe det løs i naturen, så snart han havde fået fri fra stikkontakten.

Vi tvivler dog på, at alle husejere havde taget episoden ligeså afslappet.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip