Manden bag hut-li-hut stopper på TV2 som kommentator

1. marts stopper den 66-årige Flemming Toft som sportskommentator på TV 2.

Det oplyser stationens sportschef, Frederik Lauesen.

- Det er en stor stemme i dansk sportsjournalistik, vi 1. marts siger farvel til. Igennem sin store personlighed, begejstring og viden har Flemming udviklet kommentator-genren og fællesskabet om sport i Danmark, siger Frederik Lauesen i en skriftlig kommentar.

Siden starten i 1988 har Flemming Toft arbejdet på TV2 bortset fra et halvt år som pressechef i FC København i 1998.

Han blev landskendt for at råbe "Hut-li-hut", da John Faxe Jensen tordnede bolden ind til 1-0 ved EM-finalen i fodbold mod Tyskland.

- Det er en institution, der takker af, og jeg tillader mig på danskernes vegne at sige tak for det fantastiske selskab, siger Frederik Lauesen.

Selv om, Flemming Toft har speciale i udenrigspolitik, har han arbejdet som sportsjournalist gennem sin karriere.

- Det er nu, hvis jeg skal udleve og udføre en række idéer, tanker og projekter, som jeg har gået med i en tid. Det første bliver at færdiggøre en bog om og med Ulrik Wilbek, siger Flemming Toft til jp.dk.

Han har skrevet bøgerne: "Fodboldens Hvem-Hvad-Hvor", "Triumfen - en samtalebog med journalisten Jørgen Leth og cykelrytteren Rolf Sørensen" samt "Europamestrene" om fodboldlandsholdet, som i 1992 kom fra sommerferie til Sverige og vandt EM.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip