Mange har set Martin Svejgaard Helbo

16/04/2013 13:55

Michael Lauritsen

Nyheder
Politi og pårørende er forsat på bar bund i sagen om 28-årige Martin Svejgaard Helbo, der har været forsvundet siden natten til lørdag efter en bytur i Kødbyen i København. Men politiet efterforsker stadig forskellige spor og konkrete tip i sagen. Det fortæller efterforskningsleder ved Station Bellahøj, Anton Havegård, til ekstrabladet.dk - Vi arbejder ud fra alle teorier og holder alle muligheder åbne. Der er intet, der udelukkende peger i ét spor. Pilen kan vise flere veje. Vi har fået og får stadig henvendelser fra folk, og dem følger vi naturligvis op på, siger han. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu Siden den unge mands forsvinden er der kommet flere henvendelser, som der skal følges op på. Henvendelser, der blandt andet kommer fra folk, der mener at have set den 28-årige forskellige steder i København. Ifølge ekstrabladet.dk er der blandt andet en borger, der mener at have set Martin Svejgaard Helbo i en Netto-forretning i Herlev. Et andet tip lyder på, at den 28-årige er set på bodegaen Kattens Kælder på Fælled. En tredje henvendelse går på, at han er set i metroen på vej til Københavns Lufthavn. Den sidste, der med sikkerhed har set Martin Svejgaard Helbo, er en kammerat. Han så den forsvundne mand stige ud af en taxa kort før klokken 02 på Nørrebrogade. Det var, ifølge Dagens.dks oplysninger, omkring 20 meter fra Martin Svejgaard Helbos hoveddør. LÆS OGSÅ: Politiet ser på overvågningsvideoer efter Martin Svejgaard Helbo Politiet er forsat i gang med at undersøge alle henvendelserne. Det fastholder over for Dagens.dk, at der ikke er noget, der tyder på en forbrydelse. Teorien er, at den 28-årige endten er kommet til skade eller 'forsvundet med vilje'. Det meste af mandagen endevendte familie og venner det meste af Nørrebro med udgangspunkt i Martin Svejgaard Helbos bopæl. Men den unge mand er fortsat som sunket i jorden. TILMELD DIG NU: Danmarks nye side på Facebook med efterlysninger Ved du noget? Kontakt Dagens.dk's journalist på [email protected].

Mest læste i dag

Politi og pårørende er forsat på bar bund i sagen om 28-årige Martin Svejgaard Helbo, der har været forsvundet siden natten til lørdag efter en bytur i Kødbyen i København.

Men politiet efterforsker stadig forskellige spor og konkrete tip i sagen. Det fortæller efterforskningsleder ved Station Bellahøj, Anton Havegård, til ekstrabladet.dk

- Vi arbejder ud fra alle teorier og holder alle muligheder åbne. Der er intet, der udelukkende peger i ét spor. Pilen kan vise flere veje. Vi har fået og får stadig henvendelser fra folk, og dem følger vi naturligvis op på, siger han.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Siden den unge mands forsvinden er der kommet flere henvendelser, som der skal følges op på. Henvendelser, der blandt andet kommer fra folk, der mener at have set den 28-årige forskellige steder i København.

Ifølge ekstrabladet.dk er der blandt andet en borger, der mener at have set Martin Svejgaard Helbo i en Netto-forretning i Herlev. Et andet tip lyder på, at den 28-årige er set på bodegaen Kattens Kælder på Fælled. En tredje henvendelse går på, at han er set i metroen på vej til Københavns Lufthavn.

Den sidste, der med sikkerhed har set Martin Svejgaard Helbo, er en kammerat. Han så den forsvundne mand stige ud af en taxa kort før klokken 02 på Nørrebrogade. Det var, ifølge Dagens.dks oplysninger, omkring 20 meter fra Martin Svejgaard Helbos hoveddør.

LÆS OGSÅ: Politiet ser på overvågningsvideoer efter Martin Svejgaard Helbo

Politiet er forsat i gang med at undersøge alle henvendelserne. Det fastholder over for Dagens.dk, at der ikke er noget, der tyder på en forbrydelse. Teorien er, at den 28-årige endten er kommet til skade eller 'forsvundet med vilje'.

Det meste af mandagen endevendte familie og venner det meste af Nørrebro med udgangspunkt i Martin Svejgaard Helbos bopæl.

Men den unge mand er fortsat som sunket i jorden.

TILMELD DIG NU: Danmarks nye side på Facebook med efterlysninger

Ved du noget? Kontakt Dagens.dk's journalist på [email protected].