Mangemilliardær og komiker i bizar krig

Den ene er en styrtende rig byggemogul. Den anden en kendt komiker med en fortid som heroinmisbruger.

Man kan spørge sig selv, hvorfor de skulle rode sig ud i stridigheder, men ikke desto mindre er det tilfældet, efter den amerikanske forretningsmand Donald Trump torsdag den 16. oktober tweetede følgende svada i retning af den britiske komiker og skuespiller Russell Brand.

- Jeg så Russell Brand på Jimmy Fallon Show den anden dag - hvad fanden ser folk i Russell - en kæmpe taber!, lød det fra Trump, der ikke var sen til at følge op med endnu en stikpille:

- Katy Perry må have været fuld, da hun giftede sig med Russell Brand - men han sendte mig et rigtigt fint undskyldningsbrev! fortsatte den stenrige boss.

Donald Trump skulle dog måske have overvejet, hvor smart det i det hele taget er at lægge sig i ordkrig med en komiker. Russell Brand var nemlig lynhurtig med et spydigt svar.

- Donald Trump, er du fuld, når du skriver de her tweets? Eller er det det skum, du sprøjter på din bare isse, der gør dig høj?, spurgte Brand retorisk med en skarp henvisning til forretningsmandens ikoniske hentehår.

Det er uvist, om der ligger noget dybere bag den sælsomme udveksling, som på dagen fortsatte et par tweets yderligere. Måske har der også været efterårsferie i Hollywood.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip