Marco Evaristti springer ud som danser

Han er et af Danmarks skæveste kunstneriske hoveder, som nu begiver sig ud i dansens verden i han nyeste projekt: Danseteaterforestillingen ’Nine by Seven’, der består af verdens bedste dansere i stilen Flex fra Brooklyn, en balletdanserinde og en hip-hop producer.

Guldfisk i blender
Marco Evaristti har tidligere gjort sig bemærket ved at udstille levende guldfisk i blendere på galleriet Trapholt. Nu tager han instruktørhatten på og skal instruere en håndfuld vilde dansere til et teatershow, der ikke er set tidligere i Danmark.

”Det er mere eller mindre totalperfomance, hvor vi prøver at blande forskellige ting som denne her gruppe kan. De arbejder med hele kroppen, det er derfor stilarten hedder Flex,” fortæller Marco Evaristti.

Streetballet
En ting gør den nyopfundne dans helt speciel. Hver dans fortæller en unik historie, og for at underbygge historien udnytter danserne deres ansigtsmimik til det yderste.

”Jeg ved ikke helt hvad vi brygger sammen, men hver en ingrediens er en delikatesse. Musikken er fantastisk og Marco er et geni,” fortæller Chris Lancaster, der medvirker i stykket.

Stykket Nine by Seven kan ses på Bremen Teater fra den 25. til den 28. august.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip