Margrete Auken bliver SFs spidskandidat

»Jeg er virkelig glad og stolt over at skulle repræsentere SF ved endnu et Europa-Parlamentsvalg. Det er fantastisk at få klar opbakning fra partiets medlemmer til en så tydelig EU-politik, som jeg og Den Grønne Gruppe står for, og som jo også afspejles i SF’s valgprogram. EU-samarbejdet giver os danskere mulighed for at få demokratisk indflydelse på vores egen, Europas og verdens udvikling. Den mulighed skal selvfølgelig udnyttes, og det sker bedst gennem SF og den Grønne Gruppe, der er alene om at håndtere alle krisens aspekter med bud på en økonomi der både er solidarisk og langsigtet bæredygtig,« siger Margrete Auken i en pressemeddelelse.

Ved det sidste valg til Europa-Parlamentet i 2009 var Margrete Auken også spidskandidat for SF, og her fik partiet sit bedste valg nogensinde med 15,9 procent af alle stemmer, mens Margrete Auken alene fik ni procent af alle stemmer.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip