Maria fra De unge mødre flytter sammen med mor

20-årige Maria Sebens går lige nu og pakker sin lejlighed ned i kasser, for om få dage starter hun på et nyt kapitel i sit liv. Hun flytter i bofællesskab med sin mor.

For hendes mor er det en gammel drøm. Hun har altid ønsket at bo sammen med sine voksne børn, og Maria ser også den nye boligform som en stor mulighed nu, hvor hun er blevet mor til sønnen Jean for fire måneder siden.Se også Nanna fra De unge mødres vilde forvandling med knaldrødt

Alenemor fra start
- Det er en chance, som jeg har valgt at tage, så må det bære eller briste. Men jeg synes, det er rart at have min mor i nærheden. I forvejen har jeg været meget hos hende det sidste stykke tid, siger Maria, som lige siden graviditeten har vidst, at hun skulle være alenemor. Derfor har hendes mor været en kæmpe støtte.

Stærkere forhold til mor
- Ligesom alle andre mødre har der været meget, jeg skulle lære, og jeg har helt sikkert fået et stærkere forhold til min mor, efter Jean er kommet. Det har været rigtig skønt, at hun har hjulpet mig, og det er dejligt, at hun kommer til at følge hans udvikling så tæt.

Læs også, hvordan Natascha Linea fra De unge mødre og Bent for nyligt fandt sammen igen efter bruddet

Maria og hendes mor kommer dog ikke til at sidde lårene af hinanden morgen, middag og aften, når de flytter i bofællesskab i den lille sjællandske by Regstrup. De har hver deres etage, så de kan stadig leve hver deres liv. Men hun regner nu ikke med, at der kommer en ny kæreste ind på hendes afdeling foreløbig.

Savner ikke kæreste
- Jeg vil da ikke afslå en kæreste, hvis han pludselig stod der, men jeg savner ikke en, og lige nu bliver al min tid brugt på Jean.

Af Redaktion, Udeoghjemme.dk, Aller Media

 

Dagens Gossip