Mariah Carey afslører: Divaer i kæmpe drama

Sang-talentprogrammet "American Idol" synger i ordets bogstaveligste forstand på sidste vers, og når den absolut sidste sæson ruller over skærmen næste år, bliver programmerne en sæson-lang hyldest, hvor tidligere dommere, deltagere og vindere kommer forbi og synger showet i graven.

Men den ene af dommerne fra sæson 12, sangerinden Mariah Carey, har ikke tænkt sig at sætte stilletterne i sangshowet, understreger den 45-årige diva på det kraftigste i et interview med radioprogrammet "Kyle and Jackie O".

- For helvede nej. Absolut og aldeles nej. Det var den værste oplevelse i mit liv, siger "Heroes"-sangerinden, der gennem sæsonen var i catfight med rapperen Nicki Minaj, som var den anden kvindelige dommer i sæson 12.

- At sætte to kvinder sammen var ikke godt gjort. Jeg vil ikke komme ind på, hvad det var, der skete, men jeg vil bare sige, at producenterne ikke havde nogen intentioner om at gøre oplevelsen god for os, raser divaen og fortsætter:

- Det skulle have handlet om deltagerne, men i stedet kom det til at handle om en ikkeeksisterende fejde, der udviklede sig til noget latterligt, sprutter Carey.

- Programmet er så kedeligt og falsk. Og med falsk mener jeg, at jeg hele skulle finde på ting at sige til deltagerne, syder den forhenværende dommer og understreger:

- Jeg vil aldrig nogensinde involveres i det program igen, men alle andre kunne godt lide at se det.

Det bliver sangeren Harry Connick Jr., sangerinden Jennifer Lopez og countrymusikeren Keith Urban, der er gift med skuespillerinden Nicole Kidman, der sidder bag dommerbordet, når den absolut sidste sæson ruller over skærmen næste år med tv-værten Ryan Seacrest i spidsen.

Af de største stjerner, der er kommet ud fra programmet, er sangerinderne Carrie Underwood, Kelly Clarkson og den Oscar-vindende skuespillerinde Jennifer Hudson.

Da "American Idol" var allermest populært, havde sangkonkurrencen omkring 36 millioner seere, mens seertallene i de seneste sæsonerne har været omkring 11,6 millioner.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip