Mark Webbers far blander sig i Red Bull-strid

Og det er fortsat Sebastian Vettels kontroversielle beslutning om at overhale teamkammeraten Mark Webber, der er årsag til balladen.

Onsdag er det så Mark Webbers far, Alan, der skælder ud på tyskeren.

- Op og ned gennem pitten har Mark ikke tabt noget af sin troværdighed overhovedet. Det er nok nærmere Sebastian, der har tabt frygteligt meget af sin, siger Alan Webber ifølge BBC og fortsætter:

- Jeg tror, det vil tage ham et godt stykke tid, før han igen har gjort sig fortjent til tillid. Sebastian adlød ikke teamets ordrer og de fleste, hvis ikke alle i teamet, er skuffede over ham, siger Alan Webber.

Sebastian Vettel får dog tiltrængt opbakning fra bossen for det hele, formel 1's ejer Bernie Ecclestone. Han mener ikke, at Red Bull-ledelsens ordre til tyskeren om ikke at overhale Mark Webber, var i orden.

- Kun hvis der er én kører, der kan opnå nok point til at vinde mesterskaber, skal den anden kører hjælpe ham, siger han.

En anden prominent skikkelse, Renaults tidligere teamchef Flavio Briatore, tror ikke, at tilliden mellem de to Red Bull-kørere kan genoprettes.

- De har ikke noget forhold til hinanden længere. Der var allerede et meget formelt forhold mellem de to. Det var tydeligt sidste år. Så jeg tror ikke, at forholdet kan reddes, siger Briatore til Rai Radio.

Red Bull har endnu ikke meldt ud, om de vil straffe Sebastian Vettel internt for ikke at adlyde teamordren.

 

Dagens Gossip