Markant færre 112-meldinger om brand dette nytår

Flere medier beretter om en relativt rolig nytråsrsaften, og tallene fra Beredskabsstyelsen peger i samme retning.

I alt modtog de kommunale redningsberedskaber 325 meldinger om brand i løbet af nytårsdøgnet. Det er 125 færre end året før. Opgørelsen er en sammentælling af 112-meldinger om brand, som i løbet af nytårsdøgnet er indgået til Københavns Alarmcentral og Politiets Alarmcentral.

Lige som de foregående år har en del af brandene dette nytår været container- og affaldsbrande, dvs. brande i containere eller skraldespande. Her så man sidste år en stor stigning i forhold til året før, men i år er tallet faldet markant. Faldet i antallet af meldinger om brand er således primært sket som følge af færre container- og affaldsbrande.

Beredskabsstyrelsen assisterede de kommunale redningsberedskaber og politiet i alt 11 gange med brandslukning og beredskab i øvrigt i forbindelse med nytåret. Assistancer var koncentreret i hovedstadsområdet, hvor Beredskabsstyrelsen Hedehusene stod for i alt 9 assistancer.

Nytårsdøgnet strækker sig fra klokken 12.00 nytårsaftensdag til klokken 12.00 den 1. januar.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip