markant handel under opsejling

Sidste års bedste spiller i Premier League, Gareth Bale, kan efter alt at dømme kalde sig Real Madrid-spiller fredag og stoppe måneders spekulationer, rygter og palaver med sit skifte fra engelske Tottenham, der gør ham til verdens dyreste spiller.

Gareth Bale kommer til at koste mere end de 700 millioner kroner, Real Madrid i 2009 betalte Manchester United for at overtage Cristiano Ronaldo, og nu bliver de to forenet i spidsen for Carlo Ancelottis mandskab.

Tottenhams tekniske direktør, Franco Baldini, der kom til London-klubben i sommerpausen fra en lignende stilling i italienske AS Roma, fløj i går til Madrid for at forhandle detaljerne for skiftet på plads, ligesom han forsøger at få madrilenernes venstreback Fabio Coentrão med i handelen.

Cheftræner André Villas-Boas afviste før Spurs’ Europa League-opgør mod Dinamo Tbilisi, at parterne er nået til enighed.

- Det passer ikke. Ideelt set vil vi beholde alle for at gøre os stærkere. Det er det ultimative mål for klubben, sagde Villas-Boas.

Alligevel lyder meldingerne fra store medier i både Spanien og England, at Gareth Bale har kunnet kalde sig Real Madrid-spiller siden i går, men at spanierne ikke har annonceret skiftet, fordi det ville stjæle al fokus fra Raúl, der i aftes spillede testimonial-kamp med Real Madrid mod Al-Saad.

Ikke for enhver pris

Skiftet vil være kulminationen på det, der lignede en endeløs transferfortælling, hvor Tottenhams formand, Daniel Levy, har stået stejlt på, at Gareth Bale ikke var til salg for nogen pris.

Sidste sommer nappede Real Madrid Tottenhams midtbanestjerne Luka Modric, og Levy har tydeligvis ønsket at sende et signal om, at hans klubs bedste spillere ikke bare er til at plukke - og at det skal koste dyrt, hvis man prøver.

Franco Baldini, Tottenhams tekniske direktør, har handlet på forskud og er tæt på at hente argentineren Erik Lamela fra AS Roma og brasilianeren Willian fra Anzhi til at dække ind på de offensive pladser efter Gareth Bales snarlige afsked.

 

Dagens Gossip