Marky Marks kone disser halvnøgen Bieber

Der er ikke noget som den ægte vare.

Sådan lyder reaktionen fra den amerikanske skuespiller Mark Wahlbergs kone, Rhea Durham, efter hun har set ungdomsikonet Justin Biebers første forsøg som undertøjsmodel for Calvin Klein.

Det samme job, som i begyndelsen af 1990'erne kickstartede hendes skuespillermands karriere.

- Min skat var den første og den bedste, for ikke at nævne...wow, retoucheringen, tweeter den 36-årige fotomodel med en skarp hentydning til den mildest talt imponerende bule, Justin Bieber er blevet udstyret med i de afslørende billeder fra undertøjsfirmaet.

- Mark Wahlberg Calvin Klein ads - lav en Google-søgning, det er den ægte vare, og jeg har ikke tænkt mig at lyve om det. Jeg vil bare sig det her - har I nogensinde hørt sangen #aintnuthingliketherealthingbaby (sic), fortsætter Durham på Twitter.

At Rhea Durham er stolt af sin mand er der ingen tvivl om. Men det skal dog alligevel ikke komme i vejen for et fortsat godt forhold mellem de tre kendisser.

- Intet had. Jeg siger bare, at originalen er den bedste. Jeg har intet ondt mod nogen! Jeg er bare superpartisk i forhold til min ægtemand, Mark elsker Justin! Alt er godt!, fortsætter hun udglattende.

Mark Wahlberg med tilnavnet Marky Mark fra sin tidligere sangkarriere har været gift med Rhea Durham siden 2009. Sammen har parret fire børn.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip