Martin Laursen rådede Mellberg til FCK

Den tidligere danske landsholdsspiller Martin Laursen er til dagligt gode venner med FC Københavns nye svenske forsvarsspiller Olof Mellberg, og Laursen blev da også kontaktet før skiftet

Mens det kom som noget af et chok for de fleste fodboldfans i Danmark, så var Martin Laursen udmærket klar over, at 35-årige Olof Mellberg var på vej til de danske mestre.

- Jeg har vidst det et par dage. Olof sagde, at han var i forbindelse med FCK, og det syntes jeg da lød helt vildt spændende. Jeg har intet personligt kendskab til FCK, men udefra virker det til at være en fantastisk klub, som altid vil og skal vinde. Det passer perfekt til Olof, siger Martin Laursen.

Han har tidligere spillet sammen med Olof Mellberg i Atson Villa,og her blev de to forsvarsgiganter gode venner. Desuden mødte Laursen sin svenske kæreste gennem netop Mellberg, hvis kæreste er kusine med Martin Laursens ditto.

Selvom FC København altså har valgt at signe Olof Mellberg på en to-årig aftale, så får FCK ikke fat i en spiller, der er fodboldtræt på trods af sine 35 år.

Holder han stadig niveau på trods den høje alder i fodboldmæssig forstand.

- Uha ja ja ja, han holder stadigvæk enormt højt niveau. Han har masser at bidrage med, er aldrig skadet, har en kæmpe spillelyst, og så går han forrest i både træning og kamp. Han vil uden tvivl være med til at hæve niveauet i FCK, siger Martin Laursen.

- Olof er først og fremmest en vindertype. Så spiller han stort set aldrig en dårlig kamp, for han hader at tabe, og han dedikerer sig 100 procent til sin opgave.

Nu på lørdag får Martin Laursen så mulighed for at møde Olof Mellberg til en dybere snak om det kommende fodboldliv i Danmark. Mellberg skal nemlig giftes, og Laursen og hans svenske kæreste er selvfølgelig inviteret. Første projekt kan meget vel være at overtale Olof Mellberg til at flytte til Vebæk nord for København, hvor Martin Laursen bor.

- Vi vil da forsøge at lokke ham herop, siger end grinende Martin Laursen.

 

 

 

 

Dagens Gossip