Martin Svejgaard Helbo er stadig væk: Politiet har ingen spor

17/04/2013 17:27

Michael Lauritsen

Nyheder
Den 28-årige Martin Svejgaard Helbo er forsat som sunket i jorden, og politiet står stadig uden afgørende spor i sagen. Trods intens efterforskning, som tæller flere afhøringer og gennemgang af mandens mobiltelfon, Dankort og lejlighed, er der ikke noget, der kan tegne et billede af, hvad der skete natten til lørdag, hvor han sidst blev set. Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu Martin Svejgaard Helbos forsvinden har mødt stor interesse for offentligheden. I samme pressemeddelse fremgår det også, at politiet nu skruer ned for journalisters adgang til oplysninger i sagen. 'Der anmodes om, at pressen ikke retter henvendelse direkte til efterforskningsafdelingen', hedder det. Et stort mysterie Martin Svejgaard Helbo blev sidst set omkring klokken 02. Her så et vidne den 28-årige stige ud af en taxa tæt på sit hjem på Nørrebro i København. Politiet har fået flere henvendelser fra personer, der mener at have set Martin Svejgaard Helbo. Derfor har det brugt de seneste dage på at gennemgå videomateriale fra de angivne steder. Men det har altså ikke kastet noget af sig. Den 28-årige havde været i byen med sine venner på baren Bakken i Kødbyen. Han forlod stedet uden sin jakke. Alle muligheder holdes, ifølge politiet, åbne, men det har hidtil afvist, at der er noget, som tyder på, han har været udsat for en forbrydelse.

Mest læste i dag

Den 28-årige Martin Svejgaard Helbo er forsat som sunket i jorden, og politiet står stadig uden afgørende spor i sagen.

Trods intens efterforskning, som tæller flere afhøringer og gennemgang af mandens mobiltelfon, Dankort og lejlighed, er der ikke noget, der kan tegne et billede af, hvad der skete natten til lørdag, hvor han sidst blev set.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Martin Svejgaard Helbos forsvinden har mødt stor interesse for offentligheden. I samme pressemeddelse fremgår det også, at politiet nu skruer ned for journalisters adgang til oplysninger i sagen.

'Der anmodes om, at pressen ikke retter henvendelse direkte til efterforskningsafdelingen', hedder det.

Et stort mysterie

Martin Svejgaard Helbo blev sidst set omkring klokken 02. Her så et vidne den 28-årige stige ud af en taxa tæt på sit hjem på Nørrebro i København.

Politiet har fået flere henvendelser fra personer, der mener at have set Martin Svejgaard Helbo. Derfor har det brugt de seneste dage på at gennemgå videomateriale fra de angivne steder. Men det har altså ikke kastet noget af sig.

Den 28-årige havde været i byen med sine venner på baren Bakken i Kødbyen. Han forlod stedet uden sin jakke.

Alle muligheder holdes, ifølge politiet, åbne, men det har hidtil afvist, at der er noget, som tyder på, han har været udsat for en forbrydelse.