Masser af danske plader i vente i 2014

Der vil være masser af dansk guf til øregangene i 2014. Flere danske kunstnere udsender nemlig album eller går i gang med indspilninger.

Både Camille Jones, Shaka Loveless og Christopher vil være pladeaktuelle efter nytår, mens Rasmus Walter, Christian Hjelm og Folkeklubben er blandt dem, der planlægger tid i studiet i året, der netop er begyndt.

- Min plan er at gå i gang med den nye plade og udgive den i 2014 forhåbentligt. Så det er lidt en start forfra, siger Christian Hjelm, der begejstrede i 2012 med albummet "Før vi blev lette".

En af 2013's helt store stjerner, Shaka Loveless, er klar med nyt album i februar, og han håber, at folk vil tage lige så godt imod den, som de gjorde med hans debut.

- Jeg glæder mig til at komme med den nye plade og at komme ud og spille til sommer og prøve den af på publikum, siger han.

2014 bliver også året, hvor R&B-sangerinden Karen vender tilbage, mens den tidligere "Sukkerchok"-sangerinde Kat Stephie og Alphabeats Stine Bramsen udgiver deres første soloplader.

- Jeg ser frem til at udgive mit eget. Jeg er snart færdig med det og kommer med en single i starten af året. Jeg glæder mig til at se, hvordan folk reagerer på det, siger Bramsen.

Derudover kan man også forvente nye albums fra Clara Sofie, Electric Lady Lab, L.O.C. og Wafande.

Newspaq

 

Dagens Gossip