Masser af ros til Laudrup fra kollegaer

Der er stor anerkendelse af Michael Laudrup som manager for Swansea i Premier League. Knap halvdelen af 20 adspurgte trænere mener, at Laudrup er den manager, der har imponeret mest i denne sæson.

En rundspørge blandt danskerens trænerkolleger i England, foretaget af ligaens trænerforbund, League Managers Association (LMA), viser, at 46 procent peger på Laudrup som den bedste træner.

Den tidligere Liverpool og Aston Villa-manager Gerard Houllier fremhæver Swanseas pokaltitel i Laudrups første sæson i England som et højdepunkt.

- I begyndelsen af sæsonen tvivlede mange på, om Swansea kunne fortsætte holdets gode start i Premier League.

- Men Michael Laudrup kom ind, og han har været i stand til at opretholde Swanseas status i ligaen og for nylig vundet Liga Cuppen, siger Houllier ifølge espnfc.com.

Laudrup har desuden formået at holde Swansea inde i den bedre halvdel af Premier League, hvor holdet lige nu er nummer ni.

Det vækker også beundring, at Laudrup har stået bag et af de bedste indkøb i denne sæson ved at hente Michu til klubben fra spanske Rayo Vallecano.

Det indkøb vurderes med 47 procent af stemmerne til at være bedre end Manchester Uniteds indkøb af den hollandske stjerneangriber Robin van Persie (35 procent af stemmerne).

- Michael har formentlig gjort den vildeste handel i den her sæson med Michu, og han fortjener ros for det, mener Houllier.

Laudrup har for nylig forlænget sin kontrakt med Swansea, så den løber frem til sommeren 2015.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip