Matthew McConaughey årets Hollywood-skuespiller

04/10/2013 12:17

Aller

Nyheder
Han modtager udmærkelsen for sin præstation i »Dallas Buyers Club« og får det synlige bevis på æren overrakt senere i denne måned. I begrundelsen for valget af McConaughey peger prisfestens bagmand Carlos de Abreu på de risici, skuespilleren er kendt for at løbe i forbindelse med sit valg af roller. »Det er han allerede berømt for og i »Dallas Buyers Club« leverer Matthew McConaughey en præstation af den slags, der definerer en karriere«, udtaler de Abreu og tilføjer, at »det er et privilegium at kunne belønne, hvad han har opnået«. McConaughey tabte sig 35 kilo for at spille den HIV-smittede elektriker Ron Woodroof i Jean-Marc Vallées autentiske drama, der i virkeligheden udspillede sig i Texas i 1986. Prisuddelingen har også løftet sløret for, hvem der vinder i kategorien for årets instruktørgennembrud. Sejren går til Steve McQueen for det historiske drama »12 Years a Slave«, der ligeledes er baseret på virkelige hændelser. Filmen indbringer desuden skuespillerinden Lupita Nyong'o titlen som bedste nye navn i Hollywood. Den 17. udgave af Hollywood Film Awards finder sted i Beverly Hills den 21. oktober.

Mest læste i dag

Han modtager udmærkelsen for sin præstation i »Dallas Buyers Club« og får det synlige bevis på æren overrakt senere i denne måned.

I begrundelsen for valget af McConaughey peger prisfestens bagmand Carlos de Abreu på de risici, skuespilleren er kendt for at løbe i forbindelse med sit valg af roller.

»Det er han allerede berømt for og i »Dallas Buyers Club« leverer Matthew McConaughey en præstation af den slags, der definerer en karriere«, udtaler de Abreu og tilføjer, at »det er et privilegium at kunne belønne, hvad han har opnået«.

McConaughey tabte sig 35 kilo for at spille den HIV-smittede elektriker Ron Woodroof i Jean-Marc Vallées autentiske drama, der i virkeligheden udspillede sig i Texas i 1986.

Prisuddelingen har også løftet sløret for, hvem der vinder i kategorien for årets instruktørgennembrud. Sejren går til Steve McQueen for det historiske drama »12 Years a Slave«, der ligeledes er baseret på virkelige hændelser.

Filmen indbringer desuden skuespillerinden Lupita Nyong'o titlen som bedste nye navn i Hollywood.

Den 17. udgave af Hollywood Film Awards finder sted i Beverly Hills den 21. oktober.