Mattias Tesfaye stopper: Læs hans besked på Facebook her

Skrevet af Holger Madsen

05/12/2012
Mattias Tesfaye vil ikke længere være næstformand i SF, og derfor stopper han nu på posten, Samtidig trækker han sig fra landsledelsen, og dropper opstillingen til Folketinget. Det meddelte an her til på sin Facebook.side. - Jeg vil godt understrege at jeg har haft et godt samarbejde med vores nye formand Annette Vilhelmsen. Hun er en sympatisk og klog politiker. Hun kan blive en god formand for SF. Jeg bakker også 100 % op om vores Regering, der er langt bedre end sit rygte. Men det er samtidig ingen hemmelighed, at jeg har været stor fortaler for SF's udvikling under Villy Søvndal, og derfor stemte på Astrid Krag i formandsvalget. Jeg har været fortaler for at udvikle SF til et parti der kæmpede mere for de lavtlønnede. Jeg mener deres stemme har været for svag i dansk politik. - Derfor støttede jeg varmt Thor Møgers kronik op til skattereformen, hvor han satte de lavestlønnede i centrum, og sagde at de skulle have mere ud af at arbejde. Og derfor støttede jeg varmt at Villy og Thor satte kampen mod social dumping højt på dagsordenen. - Derfor meldte jeg mig ind i SF efter at Villy Søvndal sagde at Hizbut-tahir skulle skride ad helvede til. Ikke på grund af den ene sætning, men fordi det var et udtryk for et skifte i venstrefløjens værdipolitik. Jeg oplevede det som befriende, at vi nu turde løse problemerne, i stedet for blot at tale om "tonen i debatten". - Derfor var jeg varm fortaler for en tæt alliance med socialdemokraterne. For mig var Fair Løsning ikke en række kameler der skulle sluges, men et fremragende valgoplæg, der flyttede vores politik i den rigtige retning. Holger K. Nielsen og Annette Vilhelmsen udgør nu partiets topledelse. Og de har et klart mandat til at gennemføre den politik formandsvalget blev vundet på. Jeg vil ikke være en kæp i hjulet på det projekt. Derfor træder jeg nu et skridt til siden og gør plads til andre. Jeg ønsker SF's ledelse alt det bedste, lyder det fra Mattias Tesfaye.

Mest læste i dag

Mattias Tesfaye vil ikke længere være næstformand i SF, og derfor stopper han nu på posten,

Samtidig trækker han sig fra landsledelsen, og dropper opstillingen til Folketinget.

Det meddelte an her til på sin Facebook.side.

- Jeg vil godt understrege at jeg har haft et godt samarbejde med vores nye formand Annette Vilhelmsen. Hun er en sympatisk og klog politiker. Hun kan blive en god formand for SF. Jeg bakker også 100 % op om vores Regering, der er langt bedre end sit rygte.

Men det er samtidig ingen hemmelighed, at jeg har været stor fortaler for SF's udvikling under Villy Søvndal, og derfor stemte på Astrid Krag i formandsvalget. Jeg har været fortaler for at udvikle SF til et parti der kæmpede mere for de lavtlønnede. Jeg mener deres stemme har været for svag i dansk politik.

- Derfor støttede jeg varmt Thor Møgers kronik op til skattereformen, hvor han satte de lavestlønnede i centrum, og sagde at de skulle have mere ud af at arbejde. Og derfor støttede jeg varmt at Villy og Thor satte kampen mod social dumping højt på dagsordenen.

- Derfor meldte jeg mig ind i SF efter at Villy Søvndal sagde at Hizbut-tahir skulle skride ad helvede til. Ikke på grund af den ene sætning, men fordi det var et udtryk for et skifte i venstrefløjens værdipolitik. Jeg oplevede det som befriende, at vi nu turde løse problemerne, i stedet for blot at tale om "tonen i debatten".

- Derfor var jeg varm fortaler for en tæt alliance med socialdemokraterne. For mig var Fair Løsning ikke en række kameler der skulle sluges, men et fremragende valgoplæg, der flyttede vores politik i den rigtige retning.
Holger K. Nielsen og Annette Vilhelmsen udgør nu partiets topledelse. Og de har et klart mandat til at gennemføre den politik formandsvalget blev vundet på. Jeg vil ikke være en kæp i hjulet på det projekt. Derfor træder jeg nu et skridt til siden og gør plads til andre. Jeg ønsker SF's ledelse alt det bedste, lyder det fra Mattias Tesfaye.