MAX pinlig i Jelling

Byens Bio i Jelling laver lørdag den 22. december en særdeles dejlig, pinlig snig-præmiere på ungdomsfilmen MAX Pinlig 3.

- Vi synes det er alle tiders oplagte anledning til at byde på et morsomt og på sin vis også musikalsk pusterum midt i jule-travlheden, fortæller festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen, der i øvrigt selv medvirker som statist i filmen.

Omkring 200 lokale statister var med under filmoptagelserne, og det bliver spændende at se, hvor mange scener, der er kommet med i den færdige udgave af filmen.

Byens Bio laver to forestillinger om lørdagen - klokken 12 og15 og Byens Bio & Jelling Musikfestival inviterer en halv time inden forestillingerne publikum på gløgg til de voksne & varm kakao til børnene. Billetter kan købes på www.byensbio.dk.

Historien i MAX Pinlig 3 udspiller sig bl.a. på Roskilde Festival, men som det vil være mange Jelling-borgere bekendt, blev optagelserne faktisk filmet på Jelling Musikfestival i ugen umiddelbart efter festivalen var godt overstået.

- Det har været en stor oplevelse at kunne bidrage til en dansk spillefilm – i form af at lægge ægte kulisser og location til. Derfor vil vi selvfølgelig gerne markere filmpremieren i Jelling, slutter Lars ”Charlie” Mortensen.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip