MAX pinlig i Jelling

Byens Bio i Jelling laver lørdag den 22. december en særdeles dejlig, pinlig snig-præmiere på ungdomsfilmen MAX Pinlig 3.

- Vi synes det er alle tiders oplagte anledning til at byde på et morsomt og på sin vis også musikalsk pusterum midt i jule-travlheden, fortæller festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen, der i øvrigt selv medvirker som statist i filmen.

Omkring 200 lokale statister var med under filmoptagelserne, og det bliver spændende at se, hvor mange scener, der er kommet med i den færdige udgave af filmen.

Byens Bio laver to forestillinger om lørdagen - klokken 12 og15 og Byens Bio & Jelling Musikfestival inviterer en halv time inden forestillingerne publikum på gløgg til de voksne & varm kakao til børnene. Billetter kan købes på www.byensbio.dk.

Historien i MAX Pinlig 3 udspiller sig bl.a. på Roskilde Festival, men som det vil være mange Jelling-borgere bekendt, blev optagelserne faktisk filmet på Jelling Musikfestival i ugen umiddelbart efter festivalen var godt overstået.

- Det har været en stor oplevelse at kunne bidrage til en dansk spillefilm – i form af at lægge ægte kulisser og location til. Derfor vil vi selvfølgelig gerne markere filmpremieren i Jelling, slutter Lars ”Charlie” Mortensen.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip