Mayweather dropper omkamp: Manny er en dårlig taber

Siden weekendens boksebrag mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao er der blevet spekuleret i, om en ny kamp mellem de to giganter er undervejs.

Vinderen af kampen, Mayweather, var slet ikke afvisende over for idéen om en ny kamp mellem de to verdensstjerner, men det ser nu ikke ud til at blive til noget.

Manny Pacquiao har efter nederlaget hævdet, at han ikke var 100 procent skadesfri, men den påstand giver Mayweather ikke meget for. I et interview med Showtime kalder han Pacquiao for en "dårlig taber".

- Han var hurtig. Hans venstre hånd var hurtig, og hans højre hånd var hurtig, og hans slag var både hurtige og hårde.

- Han tabte. Han ved, han tabte. Jeg har mistet respekt for ham efter alt det her, siger Mayweather, der nu afviser, at han vil bokse en ny kamp mod Manny Pacquiao.

Floyd Mayweather annoncerede efter kampen i weekenden, at han indstiller karrieren til september, hvor han bokser sin sidste kamp mod en endnu ukendt modstander.

Vinder Mayweather også den kamp, slutter hans karriere med en imponerende 49-0-statistik, og han vil dermed matche statistikken, som den ikoniske bokser Rocky Marciano sluttede karrieren med.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip