Mayweather slår Pacquiao i "århundredets boksekamp"

Floyd Mayweather viste tidligt søndag morgen dansk tid, hvorfor han aldrig er blevet besejret i en boksering.

Den amerikanske boksestjerne vandt på point efter 12 runder mod filippinske Manny Pacquiao i et stærkt imødeset weltervægt-boksebrag i Las Vegas.

Det var et enstemmigt dommerpanel, der tildelte 38-årige Mayweather karrierens 48. sejr ud af lige så mange mulige, og manden med øgenavnet "Money" havde da også god kontrol over kampen, der er blevet betegnet som "århundredets boksekamp".

Med sejren er amerikaneren nu indehaver af VM-bælter i forbundene WBA, WBO og WBC.

Som så ofte set før skulle bokserne lige se hinanden an i første omgang, hvor Mayweather fik et par slag ind med sin farlige højre hånd. 36-årige Pacquiao vendte dog tilbage til ringhjørnet smilende.

Herefter gik den filippinske kriger op i tempo og viste sin vanlige aggressivitet og hurtige fodarbejde til stor begejstring for publikum, der skreg "Manny, Manny, Manny".

Men, som det skulle vise sig at blive symptomatisk for resten af kampen, var Mayweathers imponerende defensiv mere end almindeligt vanskelig at bryde igennem.

Selv når Pacquiao tvang sin modstander ud i tovene, fik han ikke mange slag ind på Mayweather, der var ekstremt dygtig til at undvige for derefter at slå kontra med sin højre hånd.

Og når Mayweather endelig angreb, satte han ind med større præcision end sin filippinske modstander.

Kampen blev blandt andet overværet af stjerner som Christian Bale, Michael Keaton, Paris Hilton, Ben Affleck, Clint Eastwood og Michael Jordan ved ringsiden i MGM Grand Garden Arena.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip