Mean Girls-drømmehus sat til salg

Er du fan af filmen "Mean Girls " og har du altid ønsket dig at bo som "dronningebien" Regina George, så er det nu du skal slå til.

Forudsat at du altså har godt 100 millioner kroner stående i banken.

Det er nemlig ifølge ejendomsmæglerfirmaet Sotheby's International Realty prisen på det knap 2000 kvm store palæ på High Point Road i den canadiske storby Toronto.

Ejendommen, som den populære men lede high school-elev Regina George bor i i filmen fra 2004, er ifølge salgsannoncen den "perfekte kombination af storslåethed og elegance".

- Store, rummelige rum med højt til loftet flyder med en symmetri gennem huset, der fremkalder en følelse af luksus og afslapning for formelle sammenkomster og en herskabelig livsstil, skriver ejendomsmægleren.

Det er i disse storslåede kulisser, at Regina, spillet af Rachel McAdam, mister sin position som overhoved for pigekliken "Plastikpigerne", da hun ved et uheld kommer til at spise sig buttet i energibarer.

Hvorefter den tidligere udstødte Cady, spillet af Lindsay Lohan, får sat sin godhed på prøve, da hun pludselig overtager positionen som "dronningebi" på skolen.

Filmen, som blev Lindsay Lohans store gennembrud på det hvide lærred, menes at have haft stor indflydelse på teenagekulturen i USA i 00'erne.

Se hele salgsopstillingen på "Mean Girls"-palæet her: http://sothebysrealty.ca/en/property/ontario/greater-toronto-area-real-e...

/ritzau/FOKUS/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip