Medie: Chilensk fodboldstjerne anholdt for spirituskørsel

Skrevet af admin

17/06/2015

Dagens topnyheder

Den chilenske fodboldspiller Arturo Vidal er ifølge nyhedsbureauet AFP blevet anholdt for at køre spirituskørsel.

Midtbanespilleren, der er i Chile i forbindelse med Copa America, kørte ifølge flere chilenske og internationale medier galt i sin Ferrari i udkanten af den chilenske hovedstad, Santiago.

- Fordi han (Arturo Vidal, red.) kørte i bil påvirket af alkohol, bliver han tilbageholdt, siger politiets talsmand Ricardo Gonzales ifølge AFP til journalister foran en politistation i byen.

Talsmanden oplyste desuden, at Vidals kone, som også var med i bilen, havde pådraget sig mindre alvorlige skader.

Vidal har allerede lagt en video ud på YouTube, hvor han forklarer episoden.

- I dag har jeg været ude for et uheld. Det var ikke min fejl. Jeg har det fint, min familie har det fint. Tak for alt, siger Vidal.

Lokale medier skriver, at fodboldspilleren, der til daglig spiller i den italienske storklub Juventus, slap fra uheldet med mindre skader.

Tre biler skulle have været involveret i uheldet, og Vidal skulle ifølge lokale medier være stødt ind i en anden bil.

En chilensk tv-station har vist billeder af Vidals ramponerede røde Ferrari, som var smadret i hele venstre side, hvor føreren sad. Uheldet skete tæt ved Chiles hovedstad Santiago.

28-årige Arturo Vidal er topscorer ved Copa America med tre mål i to kampe. Han scorede to af målene, da Chile spillede 3-3 mod Mexico i den seneste kamp.

I lighed med sine holdkammerater havde Vidal fået en friaften efter kampen mod Mexico.

Tidligere i karrieren har Vidal også været involveret i kontroversielle episoder. I 2011 var han en blandt flere spillere, som blev smidt ud af Chiles landsholdslejr for at være mødt ind for sent til træning.

Vidal fik dog lov at vende tilbage, efter at han havde undskyldt.

I den forgangne sæson modtog Vidal en bøde på 100.000 euro af ledelsen i Juventus, fordi han angiveligt havde været involveret i et fuldemands-slagsmål uden for en natklub i Torino.

/ritzau/