Medie: Hull-stjerne er suspenderet for kokainbrug

Premier League-spilleren Jake Livermore fra Hull City har ifølge The Telegraph afleveret en dopingprøve med spor af kokain.

Den positive dopingprøve er ikke bekræftet, men såvel det engelske fodboldforbund (FA) som Livermores klub, Hull City, har valgt at suspendere spilleren.

- Efter FA's suspendering har klubben (Hull City, red.) valgt også at suspendere Jake Livermore, mens vi afventer yderligere undersøgelser fra FA og vores egne interne disciplinærprocedurer, skriver Hull City på klubbens hjemmeside.

Derudover har klubben ikke flere kommentarer til sagen, tilføjes det.

Den positive prøve skal være afleveret efter Hulls sejr på 2-0 over Crystal Palace 25. april ifølge The Telegraph.

Livermore blev hentet til Hull for knapt et år siden, da den nu nedrykningstruede klub betalte mere end 80 millioner kroner for at købe ham fri af Tottenham.

25-årige Jake Livermore blev for en håndfuld år siden betegnet som et stort talent, men karrieren er aldrig rigtig kommet til at blomstre, som mange spåede.

I 2012 fik han sin hidtil eneste landskamp for England, og hvis det er sandt, at han er blevet snuppet for brug af kokain, kommer han ikke til at spille flere kampe foreløbig, da han givetvis står til karantæne.

Hull City er placeret under nedrykningsstregen i Premier League med blot to spillerunder tilbage, så sagen kan ikke komme på et dårligere tidspunkt midt i klubbens overlevelseskamp.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip