Medie: Italiensk storklub sagsøger angriber for formue

Fodboldklubben Inter er havnet i en strid med angriberen Pablo Osvaldo efter en række kontroversielle hændelser.

29-årige Osvaldo har gjort sig upopulær, efter at han den 6. januar forsøgte at angribe sin holdkammerat Mauro Icardi efter et misbrugt skudforsøg i en 1-1-kamp mod Juventus.

Efter kampen kom angriberen også op at skændes med Inter-træner Roberto Mancini.

Storklubben fra Milano valgte at udelukke den argentinsk-fødte angriber, efter at han ikke mødte op til to træninger efter kampen mod Juventus.

Lørdag rapporterer den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport, at Inter sagsøger angriberen for ikke mindre end 28 millioner euro svarende til godt 200 millioner kroner.

Inter mener - ifølge avisen - at Pablo Osvaldo har brudt sin kontrakt, mens angriberen angiveligt sagsøger klubben for tre millioner euro (22 millioner kroner) for at nægte ham adgang til klubbens træningsanlæg.

Pablo Osvaldo er ejet af engelske Southampton, der har udlejet angriberen til Juventus. Den italienske mesterklub har dog valgt at sende Osvaldo på græs i Inter på endnu en lejeaftale.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip