Medie: Mourinho har aftaler med TO klubber

Nu skriver Daily Mirror, at Mourinho har lavet ikke bare én men TO forhåndsaftaler.

Det eneste, der antages for en kendsgerning er, at portugiseren ikke er at finde i Real Madrid efter denne sæson efter flere sammenstød med blandt andre Sergio Ramos og magtfulde Iker Casillas.

Den næste opgave for "The Special One" kunne meget vel være i England, hvor en opsigtsvækkende returbillet til Chelsea lurer.

I 2007 gik Mourinho og Chelsea hver til sit, og der var kold luft mellem træneren og den russiske pengemand, Roman Abramovich, men nu skulle Chelsea-ejeren være klar til at begrave stridsøksen og genansætte Mourinho.

Ifølge Daily Mirror har Chelsea og Mourinho lavet en forhåndsaftale, der vil betyde, at Real Madrid-træneren vender tilbage til Chelsea forud for den kommende sæson, hvis klubben vel at mærke kvalificerer sig til Champions League.

Han ville være meget populær hos spillere og fans hvis han overtager pladsen efter Benitez, som ikke ligefrem er en publikumsfavorit på Stamford Bridge, bekræfter Chelseas forsvarsprofil, Branislav Ivanovic.

- Jeg mener, at for en stor klub som Chelsea, så har vi brug for det bedste fra vores spillere og fra vores manager, og det ville være en fornøjelse at arbejde med ham en gang, siger Ivanovic til Sky Sports.

- Han var en succes, og han har sagt personligt, at Chelsea er hans hjem, og at han elsker klubben. Det er positivt, og med den atmosfære kan du skabe gode og positive ting for klubben, siger han.

Chelsea er favoritter til at få en den ombejlede portugiser, men får konkurrence af nyrige Paris Saint Germain, hvor Mourinho også skullet have lavet en forhåndsaftale.

Franskmændene ønsker ifølge mediet at skille sig af med Carlo Ancelotti, der ligeledes har en fortid i det brandvarme Chelsea-sæde, hvis klubben ikke formår at vinde det franske mesterskab.

Yderligere er der Mourinhos charmeoffensiv på Old Trafford, efter at Real Madrid slog Manchester United ud af Champions League, som fik spekulationer om en Mourinho-fremtid som Alex Fergusons afløser til at blusse op.

Det er næppe sidste gang der er rygter om hvor Mourinho skal slå sine folder i næste sæson.

 

Dagens Gossip