Medie: Rapporter om intens biljagt nordøst for Paris

Der rapporteres om skud i forbindelse med en biljagt nordøst for Paris, skriver AFP. Det er i det område, politiet jagter to mistænkte for Charlie Hebdo-angrebet i onsdags, hvor 12 mennesker blev dræbt.

Det oplyser en politikilde til nyhedsbureauet.

Biljagten finder angiveligt sted på motorvejen National 2.

Politikilder siger til AFP og Reuters, at der er opstået en gidseltagning i den franske by Dammartin-en-Goele, der ligger omkring 43 kilometer nordøst for Paris.

Ifølge Reuters siger en politikilde, at de mistænkte brødre for Charlie Hebdo-massakren er blev identificeret på stedet for gidselstagningen. Umiddelbart er der tale om flere gidsler.

88.000 franske politibetjente og militærfolk i menneskejagten på de to brødre, Cherif Kouachi og Said Kouachi, der er mistænkt for at stå bag onsdagens angreb mod det satiriske ugeblad Charlie Hebdo

Ifølge Sky News skal de to formodede gerningsmænd have stjålet en ny bil og er nu på farten igen.

Oplysningerne er ikke bekræftet.

Franske specialstyrker har i løbet af natten til fredag jagtet de to mistænkte fra Charlie Hebdo-massakren i et skovområde nord for Paris.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip