Medier: Liverpool klar med bud på Eriksen

29/03/2013 11:41

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

Det er aviserne Daily Mirror og Daily Mail, som mener at vide, at Liverpool nu endegyldigt har besluttet sig for at slå kløerne i den danske offensivspiller efter at have fulgt ham i Ajax Amsterdam i to år. Liverpool-manager Brendan Rodgers skulle være begejstret for de tilbagemeldinger, han har fået fra klubbens scouts omkring Eriksen, og derfor er traditionsklubben nu klar med et bud, der skal sende Eriksen til England i næste transfervindue.

Beslutningen skulle ifølge Daily Mirror være endegyldigt truffet, efter Liverpool har besigtiget Eriksen i Danmarks to seneste landskampe mod Tjekkiet og Bulgarien, hvor han den danske playmaker ellers fik kritik for specielt sin præstation i tirsdagens uafgjorte kampe mod Bulgarien i Parken.

Daily Mirror mener også at vide, at Liverpool håber på, at klubben kan lokke Eriksen med at blive genforenet med sin tidligere Ajax-holdkammerat Luis Suarez og den danske landsholdsanfører Daniel Agger.

Både Daily Mirror og Daily Mail hæfter sig ved, at Christian Eriksen prismæssigt er attraktiv for Liverpool, da danskeren til sommer blot har et år tilbage af sin kontrakt med Ajax Amsterdam og har afvist at forlænge med hollænderne.

Skriverierne i den engelske presse kommer samtidig med, at Ajax-sportsdirektør Marc Overmars har afsløret overfor hollandske De Telegraaf, at Liverpool har været flittige gæster til Amsterdam-klubbens kampe for at besigtige netop Eriksen.

- Vi har en liste over talentspejderne fra de udenlandske klubber, og Liverpool har været en regelmæssig besøgende, afslører Overmars således overfor avisen.