Mediesalg: MTG køber TV2 Sport

Det er koncernen Modern Times Group MTG, der i dag fortæller, at købet af de resterende aktier i TV2 Sport er godkendt.

Aftalen mellem TV2 Danmark A/S og MTG er netop underskrevet og dermed indgår TV2 Sport fremover som Danmarks største sportskanal hos Viasat.

Købsprisen bliver ikek oplyst, men TV2 overtager med handlen rettighederne til europamesterskaberne i håndbold i 2016 og 2018, mens de resterende sportsrettigheder overtages af MTG/Viasat.

MTG vil nu tage fuld kontrol over TV2 Sport fra dags dato, og først derefter vil MTG fortælle om, hvilke planer, koncernen har sportskanalen og de mange eksklusive rettigheder, kanalen ejer.

- Med overtagelsen af TV2 Sport sidder MTG i Danmark sammen med Viasat og TV3+ på en flot portefølje af sportsrettigheder, og vi kan fra 2013 tilbyde seerne adgang til både fodbold fra Superligaen, engelske Barclays Premier League, UEFA Champions League og FIFA VM-kvalifikationer, amerikansk NFL-fodbold, kvinder og mændenes håndboldturneringer, ishockey fra NHL og den danske liga, ligesom vi kan byde på tennis, cykling, Viasat Golf og en masse andre sportsbegivenheder. Disse rettigheder skal flest mulige seere have glæde af, og derfor ser vi frem til at præsentere vores planer for TV2 Sport i januar 2013, siger chefen for TV3 Sporten, Peter Nørrelund.

TV 2 Sport blev lanceret i april 2007 af MTG og TV 2 Danmark som en joint venture-kanal og har indtil nu været ledet uafhængigt af MTG og TV 2 Danmark.

Ledelsen af kanalen varetages fra dags dato af MTG.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip