Medina afslører: Springer ud som skuespiller

13/08/2014 15:25

admin

Nyheder
Det stormfulde forhold og brud med musikerkollegaen Christopher er nok Medinas største dramatiske rolle til dato. Nu har den succesfulde sangerinde imidlertid slået sig til ro med sin nye kærlighed den 25-årige marketingskoordinator Frederik Bagger. I fremtiden vil Medina desuden kunne opleves i en helt ny rolle, når hun angiveligt snart springer ud som skuespiller. Det løfter hun selv lidt af sløret for på sin Facebookprofil. Her har den 31-årige sangsild lagt et billede op af sin egen hånd, der dækker over noget, der ligner et manuskript til en film eller tv-serie. Til billedet har Medina selv skrevet: - Læser manus hele dagen... Kan ikke vente med at fortælle jer, hvad det handler om. I kommentarfeltet gætter sangerindens fans lystigt på, hvad den hemmelighedsfulde statusopdatering mon dækker over. Der gisnes blandt andet om, hvorvidt Medina snart vil kunne opleves i en ny musical. Ind til videre må fans og andre interesserede dog væbne sig med tålmodighed, indtil sangerinden er klar til at afsløre, hvad hendes nye rolle præcis kommer til at gå ud på. Ind til da kan Medina blandt andet opleves på tv på Kanal 5. Her skal hun nemlig være dommer i sangkonkurrencen "Popstars" sammen med tv-vært og skuespiller Christiane Schaumburg-Müller og Søren Rasted fra popgruppen Aqua. Se billedet af Medinas nye manus her: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152391144209858 Newspaq

Mest læste i dag

Det stormfulde forhold og brud med musikerkollegaen Christopher er nok Medinas største dramatiske rolle til dato.

Nu har den succesfulde sangerinde imidlertid slået sig til ro med sin nye kærlighed den 25-årige marketingskoordinator Frederik Bagger.

I fremtiden vil Medina desuden kunne opleves i en helt ny rolle, når hun angiveligt snart springer ud som skuespiller.

Det løfter hun selv lidt af sløret for på sin Facebookprofil.

Her har den 31-årige sangsild lagt et billede op af sin egen hånd, der dækker over noget, der ligner et manuskript til en film eller tv-serie.

Til billedet har Medina selv skrevet:

- Læser manus hele dagen... Kan ikke vente med at fortælle jer, hvad det handler om.

I kommentarfeltet gætter sangerindens fans lystigt på, hvad den hemmelighedsfulde statusopdatering mon dækker over. Der gisnes blandt andet om, hvorvidt Medina snart vil kunne opleves i en ny musical.

Ind til videre må fans og andre interesserede dog væbne sig med tålmodighed, indtil sangerinden er klar til at afsløre, hvad hendes nye rolle præcis kommer til at gå ud på.

Ind til da kan Medina blandt andet opleves på tv på Kanal 5. Her skal hun nemlig være dommer i sangkonkurrencen "Popstars" sammen med tv-vært og skuespiller Christiane Schaumburg-Müller og Søren Rasted fra popgruppen Aqua.

Se billedet af Medinas nye manus her: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152391144209858

Newspaq