Medina har sagt ja til filmrolle

Den 31-årige sangerinde Medina er en kvinde med mange jern i ilden, og nu føjes endnu et talent til paletten, for hun har nu også sagt ja til at medvirke i et filmprojekt.

Filmen er dog i første omgang blevet udskudt, og Medina kan afsløre så meget, at den ikke skal indspilles i Danmark.

- Jeg sagde ja, fordi jeg ikke spiller hovedrollen; det er ikke mig, der er fokus på. Filmen er til ikke-kommercielle biografer såsom Dagmar og skal ikke sælges på, at det er mig, der er med i den, siger hun til modemagasinet ELLE.

Læs hvordan Medina holder sig slank på ELLE.dk

Medina kan stå inde for det

Før hun sagde ja til sin egen filmrolle, var hun blevet tilbudt en del projekter i samme boldgade, og Medina har allerede sagt nej til roller i en del film, men nu er det rigtige projekt altså kommet på bordet.

Medina fortæller samtidig, at hun har fået rollen, fordi hun har været til ’40 milliarder’ castings, og at hun her viste et talent for at spille skuespil.

Det har været en stor cadeau for sangerinden, som ikke har ønsket at melde sig i rækkerne blandt de kendte, der pludselig vil lægge navn til alt muligt.

- Jeg vil rigtig gerne gøre det på den rigtige måde. Noget jeg kan stå inde for, siger Medina.

Medina beundrer Mariah Carey

Hun ser selv meget op til Mariah Careys præstation i filmen Precious, hvor stjernen spiller en grå socialrådgiver uden makeup, opsat hår og smart tøj.

- Hun spillede så f… godt. Jeg fik så meget respekt for, at hun tog den rolle og bare spillede så grim og gjorde det godt. Det var megasejt, siger Medina.

Se Medina i en ny Kranz & Ziegler-video på ELLE.dk

Sangerinden lancerede desuden sin egen makeupserie sidste efterår i samarbejde med GOSH. Næste tiltag bliver en unisex-parfume, der kommer i butikkerne i denne måned.

Af Juliane Olsen, ELLE.dk/NewsDesk , Aller Media.

 

Dagens Gossip