Medina: Nu vil jeg have børn

Popsangerinden Medina er klar til livet med villa, mand og børn. Det skriver SE og HØR, som har spurgt ind til kvindens privatliv for nylig.

Facebookfeeded er efterhånden proppet med venindernes babyer, og nu er tiden altså også ved at være for pop-ikonet, melder Medina:

- Jeg er jo i en alder, hvor alle mine veninder efterhånden får børn. Jeg elsker børn – og jo, selvfølgelig skal vi også have børn, siger Medina til SE og HØR.

Læs også: Medina skal på turné med ekskæresten

Tidspunktet passer på flere måder godt. Om ikke så længe står pop-idolets nye luksus-rækkehus på knap 300 kvadratmeter færdig og klar til indflytning. Oven i det skifter hendes kæreste Mikkel Gregers Jensen på 23 år snart adressen I New York ud med selvsamme rækkehus.

En baby tager selvsagt nogle måneder at producerer, og de sidste ting skal da også lige på plads, inden parret begynder projekt baby endegyldigt. Men inden for et år eller to burde det være tid til at indrette et børneværelse også, afslører hun:

– He-he, ja, det gør det nok, svarer Medina på spørgsmålet om, hvorvidt hun vil have børn inden for et par år. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip