Medina på romantisk kærlighedsferie

Med to kontinenter, et helt verdenshav og hæsblæsende karrierer at pleje kan det være svært at få kalenderen til at hænge sammen og passe et spirende kærlighedsforhold.

Men når man er dybt forelskede, krydser man tid og sted for at se hinanden.

Sådan er det for Danmarks popdronning Medina, der er fulgt til kærestens, modellen Mikkel G. Jensen, base i USA, hvor de i øjeblikket er taget på ferie til badebyen Miami. Det afslører den 31-årige hitmagerinde på sin Instagram-konto, hvor hun blot poster et billede af sig selv i bikini med teksten:

- Miami med Mikkel G. Jensen - efterfulgt af et hjerte.

For blot en uge siden viste parret sig strålende sammen på den røde løber til Dansk Design Talent, hvor Medina var aftenens værtinde. Efterfølgende tog parret straks tilbage til USA, hvor de siden har brugt masser af tid sammen i New York på både festlige og mere private stunder.

Selvom Medina og Mikkel G. Jensen bor på hver sin side af Atlanten, har popsangerinden ikke planer om at rykke til det pulserende "Big Apple." Derfor må teknologien til hjælp for at pleje kærligheden.

- Nej, jeg flytter ikke min base til New York. Jeg bor her og arbejder her. Facetime er the shit. Men han er heldigvis ofte i Danmark, og jeg kan også tage der over, fortalte sangerinden tidligere i år til Newspaq.

Se Medinas billede fra kærlighedsferien her: http://instagram.com/p/uQk1B2S7JP/?modal=true

Newspaq

 

Dagens Gossip