Medina savler over sin halvnøgne mand

Skrevet af admin

14/01/2015
Som model for modelbureauet Scoop Models har Mikkel Gregers Jensen fået kvinder over hele verden til at tabe kæben over hans skønhed.Og hans kæreste, sangerinden Medina, er bestemt ikke nogen undtagelse. Parret er lige nu en solferie sammen på den sydasiatiske øgruppe Maldiverne, og her nyder Medina synet af sin kæreste uden tøj på.- Det er, som om jeg er død og er kommet i himlen, skriver hun således om et billede på Instagram, der forestiller Gregers Jensens tatoverede og muskuløse overkrop.Og på et andet billede, hvor kæresten står i en swimmingpool med palmer og sandstrand i baggrunden, kalder Medina sig selv for "den heldigste kvinde i verden".Skønheden kommer dog ikke af sig selv. For selv om kendisparret nyder livet i det tropiske paradis Maldiverne, skal deres toptrænede kroppe stadig passes.Søndag lagde Medina således et fitness-selfie på Instagram, hvor kæresten Mikkel i baggrunden gør sig klar til at løfte to store håndvægte.Se billedet, der får Medina til at savle, her: http://instagram.com/p/x0vF5my7LY/?modal=trueNewspaq

Dagens topnyheder

Som model for modelbureauet Scoop Models har Mikkel Gregers Jensen fået kvinder over hele verden til at tabe kæben over hans skønhed.

Og hans kæreste, sangerinden Medina, er bestemt ikke nogen undtagelse. Parret er lige nu en solferie sammen på den sydasiatiske øgruppe Maldiverne, og her nyder Medina synet af sin kæreste uden tøj på.

- Det er, som om jeg er død og er kommet i himlen, skriver hun således om et billede på Instagram, der forestiller Gregers Jensens tatoverede og muskuløse overkrop.

Og på et andet billede, hvor kæresten står i en swimmingpool med palmer og sandstrand i baggrunden, kalder Medina sig selv for "den heldigste kvinde i verden".

Skønheden kommer dog ikke af sig selv. For selv om kendisparret nyder livet i det tropiske paradis Maldiverne, skal deres toptrænede kroppe stadig passes.

Søndag lagde Medina således et fitness-selfie på Instagram, hvor kæresten Mikkel i baggrunden gør sig klar til at løfte to store håndvægte.

Se billedet, der får Medina til at savle, her: http://instagram.com/p/x0vF5my7LY/?modal=true

Newspaq