Medinas kæreste: Jeg er så fucking stolt

Selvom der er over 6000 kilometer og flere tidszoner imellem dem, lader det ikke til at afkøle kærligheden mellem sangerinden Medina og hendes modelkæreste, Mikkel Gregers Jensen.

Den danske model, der til daglig bor og arbejder i New York i USA, følger troligt med i alt, hvad der sker i Medinas liv. Således var han også hurtig til at lykønske sin elskede, da hun lørdag vandt en pris ved Danish Music Awards 2014.

- Min pige vandt "Årets sang" i går aftes. Jeg er så fucking stolt!, skriver Mikkel Gregers Jensen på Instagram, søndag.

Medina fylder i det hele taget en del på den unge models Instagram-profil, hvor han jævnligt lægger billeder op af sin berømte kæreste.

I sidste uge kunne følgere og fans af det kendte par således nyde de smukke, unge mennesker, mens de putter under dynen sammen med deres lille hund.

Billedet, som Mikkel Gregers Jensen selv har beskrevet med ordet "Everything" (alting, red.), får også flere anerkendende kommentarer med på vejen.

Medina var ud over "Årets hit" også nomineret til en publikumspris ved årets Danish Music Awards. Den gik imidlertid til sangeren Christopher, som Medina dannede par med frem til januar i år.

Se Mikkel Gregers Jensens Instagram-hyldest til Medina her: http://instagram.com/p/vL0JQNRTrh/?modal=true

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip