Megan Fox afskyr Hollywood-livet

Der er millioner af piger i verden, der drømmer om at se ud som hende og leve hendes liv.

Men for Megan Fox er livet som Hollywood-stjerne ikke altid så perfekt, som mange måske tror. Hun mener nemlig, at hun arbejder i en enormt hård branche, hvor fremmede konstant sviner hende til.

- Hvis du har problemer med lav selvtillid eller søger bekræftelse fra fremmede mennesker, så er filmindustrien barsk. Den flår dig i stykker, og du kommer ikke til at overleve, siger den 28-årige skuespillerinde til The New York Daily News.

Selv har Fox ikke problemer med selvtilliden, men hun forsøger alligevel at holde sig væk fra de sociale medier, fordi folks kommentarer omkring hendes person alligevel kan være sårende.

- Jeg har aldrig rigtig været den type, som går på internettet for at læse om mig selv. Det er simpelthen så skadende for ens psyke og ens følelsesmæssige velvære. Jeg forsøgte at bruge Twitter i fem dage, men jeg blev for overvældet af det, siger Hollywood-stjernen.

Snart får skuespillerinden sandsynligvis grund til at blive endnu mere overvældet af opmærksomheden på de sociale medier, idet der den 4. september er premiere på "Teenage Mutant Ninja Turtles", hvor hun spiller en vigtig rolle som April O'Neil, der er gode venner med de ikoniske Ninja Turtles.

Newspaq

 

Dagens Gossip