Mere ballade i Real: Mourinho skælder ud på Pepe

Fredag skældte José Mourinho ud på målmanden Iker Casillas, som han har sat af til fordel for Diego Lopez.

- Jeg fortryder kun, at jeg ikke købte Diego Lopez noget tidligere, sagde Real Madrids træner, og det fik både Sergio Ramos og en anden forsvarsspiller, Pepe, til at forsvare Casillas, der var anfører for holdet, inden Mourinho satte ham af.

Herefter var det, at Perez mandag bad om ro i truppen, fordi klubben meget gerne vil vinde den spanske pokalfinale mod Atletico Madrid senere på måneden. Det er Real Madrids eneste chance for at vinde et trofæ i denne sæson.

Men Mourinho har ikke tænkt sig at dæmpe sig.

- Pepe har et problem, og det problem hedder Raphael Varane. En 31-årig har mistet sin plads til en 19-årig. Sådan er livet. Det er meget få mennesker, der ikke kan se, at fremtiden i Real Madrids centralforsvar hedder Sergio Ramos og Raphael Varane, sagde Mourinho tirsdag ifølge det britiske nyhedsbureau Reuters.

Mod slutningen af pressekonferencen svarede den portugisiske træner på, om han var ude på at blive fyret, så han kunne få en aftrædelses-ordning.

- Nej. Jeg vil have min løn, indtil den dag jeg ikke længere arbejder for Real Madrid. Og jeg vil ikke have en euro mere end det, sagde han.

Rygter vil stadig vide, at Mourinho til næste sæson bliver manager i Chelsea, hvor han tidligere var fra 2004 til 2007.

 

Dagens Gossip