Merete tvunget til at sove på jobbet: Hun kunne ikke passe sin egen søn

Da Merete Fleischers 13-årige søn var nødt til at flytte hjem til sin far, fordi mor aldrig var hjemme, begyndte det at gå op for hende, at jobbet som souschef på restauranten Monarch Harte Syd ved Kolding havde for store omkostninger. Det skriver Fagbladet 3F.

- Jeg var rigtig, rigtig ked af det. Men arbejde hænger ikke på træerne, og jeg knoklede videre, for jeg var jo glad for det, siger Merete Fleischer, der 41 år.

Først da hun blev snydt for en lønforhøjelse, sagde hun stop. Så var det nok. Merete Fleischer gik til 3F i Kolding, der har vurderet, at overarbejdstimer i syv måneder løber op i 25.000 kroner. Merete Fleischer måtte i flere år ikke skrive overarbejdstimer ind i lønsystemet. Det fik hun først lov til, syv måneder før hun stoppede.

Under striden med Monarch Harte Syd fik Merete Fleischer tilbudt job på Q8 - lige overfor. Monarch forsøgte at holde på hende ved alligevel at tilbyde lønforhøjelse, men skuffelsen og det massive overarbejde betød, at hun slog til og sagde op hos Monarch.

- Min søn faldt mig om halsen, da han hørte det. Og sagde: "Åh, hvor dejligt, så behøver jeg ikke længere være bekymret for, at de ringer og siger, at du er faldet om på jobbet". Det rørte mig dybt, siger Merete Fleischer.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip