Messerschmidt sviner Sydfyn Style til

10/04/2013 15:00

Newspaq

Nyheder
Tæerne er krøllet helt ind under fodballerne hos DFs Morten Messerschmidt, der i dag har sat sig harmdirrende til tastaturet og opdateret sin Facebook-status. Årsagen er en iværksætter-video med fire sydfynske borgmestre, der danser gangnam-style og rapper om projektet 'Fremtidsfabrikken'. - Ikke alene er denne video komplet fordummende og spild af tid, men den er også finansieret af EU. Endnu et fuldstændigt latterligt forbrug af skattekroner og EU-midler, skriver EU-parlamentarikeren på Facebook. Og i skrivende stund er Messerschmidts kommentar helt oppe på 8.634 synes godt om-tilkendegivelser, de såkaldte 'likes'. Derudover har status-opdateringen fået 4.906 kommentarere. Videoen med borgmestrene fra Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland er finansieret af Syddansk Vækstforum og EU's socialfond. Producent Desiree Ulrich fra Bandit Productions siger til Newspaq, at videoen har kostet 20.000 kroner at producere. I modsætning til Morten Messerschmidt mener hun ikke, at skatteydernes kronerne kunne være givet bedre ud. - Det må være de bedste EU-midler og skattekroner, der nogensinde er givet ud, hvis vi taler udkantsdanmark. For jeg tror, det er lang tid siden, vi har fået så meget omtale så hurtigt. For os handler om at få mere erhverv, flere iværksættere, børnefamilier og turister hertil, siger Desiree Ulrich. Mere end 47.000 har set den omtalte iværksætter-video med Sydfyn Style i gangnam-version på YouTube. Se selv videoen HER.

Mest læste i dag

Tæerne er krøllet helt ind under fodballerne hos DFs Morten Messerschmidt, der i dag har sat sig harmdirrende til tastaturet og opdateret sin Facebook-status.

Årsagen er en iværksætter-video med fire sydfynske borgmestre, der danser gangnam-style og rapper om projektet 'Fremtidsfabrikken'.

- Ikke alene er denne video komplet fordummende og spild af tid, men den er også finansieret af EU. Endnu et fuldstændigt latterligt forbrug af skattekroner og EU-midler, skriver EU-parlamentarikeren på Facebook.

Og i skrivende stund er Messerschmidts kommentar helt oppe på 8.634 synes godt om-tilkendegivelser, de såkaldte 'likes'. Derudover har status-opdateringen fået 4.906 kommentarere.

Videoen med borgmestrene fra Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland er finansieret af Syddansk Vækstforum og EU's socialfond.

Producent Desiree Ulrich fra Bandit Productions siger til Newspaq, at videoen har kostet 20.000 kroner at producere.

I modsætning til Morten Messerschmidt mener hun ikke, at skatteydernes kronerne kunne være givet bedre ud.

- Det må være de bedste EU-midler og skattekroner, der nogensinde er givet ud, hvis vi taler udkantsdanmark. For jeg tror, det er lang tid siden, vi har fået så meget omtale så hurtigt. For os handler om at få mere erhverv, flere iværksættere, børnefamilier og turister hertil, siger Desiree Ulrich.

Mere end 47.000 har set den omtalte iværksætter-video med Sydfyn Style i gangnam-version på YouTube.

Se selv videoen HER.